Behandlinger

Behandling af katte​

Sterilisation af kat

Ligesom med hund er der store fordele ved at lade sin kat sterilisere. Der er mindre risiko for brystkræft og man undgår løbetider hvor katten vokaliserer og gør alt for at gøre opmærksom på sig selv. Ligeledes er der mindre risiko for at katten strinter indenfor.

Sterilisation foregår her på klinikken ved at vi under fuld bedøvelse fjerner både livmoder og æggestokke. I efterforløbet vil vi gerne se hende 10 dage efter operationen for at tjekke såret og eventuelt fjerne sting.

I vil blive bedt om at komme med jeres hund når vi åbner og hun skal være fastende fra midnat men må gerne have adgang til vand helt indtil i kommer hen til os. Hun vil være klar til at komme hjem igen samme eftermiddag, og hun vil være helt sig selv allerede næste dag.

Kastration af katte

Der er store fordele at hente ved at lade sin hankat kastrere specielt hvis der er tale om en kat der har adgang til at komme udenfor. Han katte der er kastrerede vil have mindre tendens til at strinte og komme i slagsmål, om end det varierer fra individ til individ.

Kastration hos kat er et meget lille indgreb der foretages i fuld bedøvelse. Der laves et lille snit i pungen gennem hvilket testiklerne fjernes, medmindre katten har 1 eller begge testikler tilbageholdt. I de tilfælde vil der være brug for en større operation (se beskrivelse under kastration hund).

Når katten skal kastreres skal han afleveres på klinikken ved åbningstid og han skal have fastet fra midnat. Han må dog gerne have adgang til vand til i kommer hen til os.

For forespørgsel vedrørende priser : Ring til os på 38 41 40 40

Det siger vores kunder

​Vi scorer 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 35 anmeldelser på Facebook.

Så gode/søde dyrlæger. Der har så fin tilgang til vores hund, der kan have det svært med fremmede. Altid en god oplevelse for os ejer og vigtigst for vores hund. Kan anbefale dem på det varmeste.

​Charlotte Langmann

Utrolig dygtige dyrlæger.som uden tvivl holder meget af dyr. Det er rigtig rart, at man har en følelse af at være i de bedste hænder, når ens dyrebare kæledyr skal hjælpes.

​Stor anbefaling herfra!

Susanne Hansen

Super søde og professionelle dyrlæger som altid står parat med at hjælpe. Både når vi lige kigger forbi og når vi ringer. Alle vores hunde er meget trygge og glade for at komme hos Camilla og Jette.

Dorte Wetche Skov

Se flere anmeldelser på Facebook​

Sociale medier

Følg med på Facebook og hold dig opdateret

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Trørød Dyreklinik

Trørødvej 58, ​2950 Vedbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 35031510

Kontaktoplysninger

Telefon: 38 41 40 40

E-mail: info@troroddyreklinik.dk

Kontakt os allerede i dag

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.