katteinfo

Adfærdskonsultationer

Har du og din kat problemer?

Hvis din kat pludselig eller over en periode ændrer adfærd kan det skyldes flere ting. Inden man afskriver en ændret/uønsket adfærd som et rent adfærdsproblem kan det være en fordel at undersøge om katten fejler noget fysisk.

Katten er et dyr der lever efter filosofien om "survival of the fittest" og viser derfor ikke svaghed før det er helt umuligt at lade være. Derfor kan smerte udmønte sig i en uønsket adfærd istedet for det vi normalt ser som en smerteadfærd.

Eksempler på tilstande der kan vise sig som adfærsændringer hos katten kan være: tandsygdomme, gigt, urinvejssygdomme og forhøjet stofskifte.​

Hvis vi er sikre på at kattens adfærd ikke skyldes fysisk sygdom er det vigtigt at finde ud af hvad der så ligger til grund for kattens uønskede adfærd- Husk det er ikke kun jer der er generede af adfærden, katten er oftest også generet af noget der så udløser adfærden!

Vi kan hjælpe jer med at udrede hvad kattens problem er så vi i fællesskab kan rette op på problemerne.

Du bedes senest 2 dage før konsultationen udfylde et spørgeskema der ligger på denne hjemmeside og maile det til klinikken. Dette giver os den bedste chance for at nå ind til kernen af problemet under konsultationen, så i kan gå hjem med nogle værktøjer til at løse problemerne.

Og husk; det kræver altid en indsats af dig som ejer, et adfærdsproblem er ikke noget vi kan løse på 10 minutter i klinikken.​

Det siger vores kunder

​Vi scorer 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 35 anmeldelser på Facebook.

Så gode/søde dyrlæger. Der har så fin tilgang til vores hund, der kan have det svært med fremmede. Altid en god oplevelse for os ejer og vigtigst for vores hund. Kan anbefale dem på det varmeste.

​Charlotte Langmann

Utrolig dygtige dyrlæger.som uden tvivl holder meget af dyr. Det er rigtig rart, at man har en følelse af at være i de bedste hænder, når ens dyrebare kæledyr skal hjælpes.

​Stor anbefaling herfra!

Susanne Hansen

Super søde og professionelle dyrlæger som altid står parat med at hjælpe. Både når vi lige kigger forbi og når vi ringer. Alle vores hunde er meget trygge og glade for at komme hos Camilla og Jette.

Dorte Wetche Skov

Se flere anmeldelser på Facebook​

Sociale medier

Følg med på Facebook og hold dig opdateret

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Trørød Dyreklinik

Trørødvej 58, ​2950 Vedbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 35031510

Kontaktoplysninger

Telefon: 38 41 40 40

E-mail: info@troroddyreklinik.dk

Kontakt os allerede i dag

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.