​Kontakt din dyreklinik

Telefon: 38 41 40 40

E-mail: info@troroddyreklinik.dk

Udenfor åbningstiderne henviser vi ved akut behov for dyrlægehjælp til Karlslunde  Dyrehospital: ​46 15 15 25

​Telefon: 38 41 40 40

ÅBNINGSTIDER

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

​Tilmelding til nyhedsbrev

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med seneste nyt om arrangementer på klinikken, historier fra vores dagligdag og hvilke ting du bør være særligt opmærksom på i forhold til dit dyrs helbred netop nu!

​NYHEDSBREV MARTS 2014

Nyhedsbrev

​Først vil vi gerne sige tak for den store interesse der har været for vores ISO certificering! Vi er på klinikken meget stolte af at være blevet godkendt og have fået ISO certificeringen.

Hvis du endnu ikke har hørt om ISO ordningen for dyrlæger kan vi fortælle at det er en kvalitetssikring af behandling, journalisering og hygiejne på klinikken. Det er en frivillig ordning og i dag er der stadig kun under 50 dyreklinikker i hele landet der har opnået ISO certificering.

Hvis du vil vide mere om denne certificering kan du læse på www.iso-dyrlaegen.dk

Flåtsæson

Nu er tiden igen kommet hvor flåter og lopper vågner op til dåd. Tænk derfor over om din hund eller kat skal behandles forebyggende mod flåtbid allerede nu!

Det er også muligt at vaccinere hunde mod Borreliose (en flåtbåren sygdom). Kontakt klinikken hvis du vil høre mere om muligheden for dette.

​Sommerferie med hund eller kat

​Vi anbefaler også at du allerede nu at i tænker over om hunden skal med på ferie til sommer. Hvis i skal til udlandet skal hunden vaccineres mod rabies for at kunne rejse over grænser og skal den med til Norge eller England skal der ligeledes gives ormebehandling hos dyrlægen 24-120 timer før indrejse.

Rabies vaccination skal foregå senest 21 dage før rejsen påbegyndes.

Yderligere er der i andre lande, især sydpå, alvorlige sygdomme som vi ikke har herhjemme. Nogle af disse kan forebygges hjemmefra. Kontakt derfor gerne klinikken hvis hunden skal med ned til sydens sol til sommer og hør mere om hvad der anbefales for at forebygge at den bliver syg efter rejsen.

Skal hunden ikke med på ferie er det også en god ide at booke kennel i god tid så man er sikker på at få plads til sin hund eller kat der hvor man gerne vil. Vær opmærksom på at en del kenneler kræver ekstra vaccination mod kennelhoste hos hunde.

Kampagner

I Maj måned er det efterhånden en tradition at der på flere klinikker i landet holdes "Sund mund måned". Dette deltager vi på Trørød Dyreklinik naturligvis også i.

Derfor vil der i maj måned kunne bestilles gratis tandeftersyn på klinikken ligesom der vil være tilbud på forskellige tandhygiejne produkter.

D 25/4 holder vi Slankedag på klinikken i samarbejde med Royal Canin. Der vil denne dag være tilbud på diverse slankeprodukter og fra kl 15-18 vil der være mulighed for at komme og få vurderet om dit kæledyr har brug for lidt hjælp til at slanke sig samt få lagt et slankeprogram samt få rådgivning om vægttab gratis. Der vil efterfølgende være kontrolvejninger hvilket naturligvis også vil være gratis.

Vi glæder os til at se jer J

​Med Venlig hilsen

​Jette og Camilla

​Nyhedsbrev d 2/9 2013

NYHEDSBREV FRA TRØRØD DYREKLINIK

Først og fremmest vil vi på Trørød Dyreklinik gerne benytte lejligheden ved udsendelse af vores første nyhedsbrev til at sige mange tak for den gode modtagelse klinikken har fået. Vi er meget glade for den opbakning der har været omkring vores klinik og vi glæder os til mange gode år på Trørød torv!

Vi har allerede afholdt vores første arrangementer i form af hvalpeaftener samt et oplæg om relevante emner for nye hvalpeejere i forbindelse med hundetræner Pernille Wingers kursusopstart af hvalpehold. Alle disse arrangementer har været succesfulde og vi glæder os til at gentage dem.

Vi har desuden skrevet en artikel og flåter og flåtbårne sygdomme hos vores kæledyr i Hørsholm nyt.

Artiklen kan læses på vores hjemmeside, www.troroddyreklinik.dk under punktet hundeinfo og underpunktet artikler om sygdomme og sundhed.

Nu kan vi også mærke at sommerferierne er ved at være slut for de flestes vedkommende og der er igen mere liv på Trørød Torv. Sammen med slutningen på sommeren kommer de mørke aftener snart igen og så er det smart at tænke på reflekser/lys til såvel hund som mennesker.

Vi får derfor i løbet af denne uge refleksveste, reflekssnore og halsbånd med lys i hjem til hund.

Samtidig kommer alle de andre nye varer hjem fra firmaet Hunter. Det betyder at vi nu også forhandler læderhalsbånd, førerliner mm. i super kvalitet.

Den 6/9 fra kl 15 til 18 holder klinikken hundedag i samarbejde med Royal Canin. Her vil være fokus på tandsundhed hos hunde samt hundeadfærd. Det vil være muligt at få en snak med dyrlægerne og vi har også besøg af Monica fra Royal Canin der er uddannet fagveterinærsygeplejerske med speciale i adfærd. Monica vil mellem 15 og 16.30 give gode råd og vejledning om fodring af hund og mellem 16.30 og 18 er man velkommen til at tage hunde med op og lave lidt praktiske ”gå pænt” og ”hop ikke op” øvelser sammen med Monica og Camilla.

Jette vil i hele tidsperioden foretage gratis tandeftersyn.

Der vil på dagen ligeledes være tilbud på tanddiæter, tandbørste og andre tandplejemidler.

Vi vil i fremtiden udsende nyhedsbreve med jævne mellemrum, men hvis du vil have friske opdateringer mindst 1 gang om ugen på hvad der foregår på klinikken så følg os på Facebook!

Mange hilsener

Trørød Dyreklinik

Jette og Camilla

​4.7 stjerner ud af 5 baseret på 13 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben i hverdage:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.00 - 17.00
​08.00 - 17.00
​08.00 - 17.00
​08.00 - 17.00
​08.00 - 17.00

Trørød Dyreklinik

Trørødvej 58
​2950 Vedbæk


​​​Telefon: 38 41 40 40

​​​CVR: 35031510​​
​E-mail: info@troroddyreklinik.dk