hundeinfo

Vi tilbyder tandbehandling og tandrensning af hunde

Tandpleje hos hund er vigtigt, ligesom det er hos mennesker. Hvis tænderne ikke bliver passet, er der risiko for alvorlige tandsygdomme med ubehagelige smerter til følge.

Der er forskel på, hvor disponeret hunde er for at få forskellige sygdomme. Hyppigheden af for eksempel parodontose varierer både individuelt og fra hunderace til hunderace.

Ved de årlige sundhedseftersyn kigger vi blandt andet på tænderne og vurderer om der er behov for behandling og tandrensning.

Hvert år deltager Trørød dyreklinik i ”sund mund måned”, hvor hunde og katte kan få et gratis tandeftersyn.

Hvis vi aftaler at der er behov for tandbehandling og/eller tandrensning er hunden bedøvet og ligger med ilttilførsel og overvågningsudstyr som ved alle andre narkoser/operationer på Trørød dyreklinik.

Tænderne bliver undersøgt for belægninger, tandsten, knækkede eller skadede tænder, slidte tænder, huller og tegn på parodontose.​​

Herefter vil vi lave en tandrensning og tænderne vil blive pudset. Hvis der er mistanke om forandringer bliver der taget røntgenbilleder af tænderne. Herefter kan tænderne behandles eller opereres ud, afhængig af hvad der er behov for.

Prisen for en tandrensning

Prisen varierer alt efter, hvilken type af behandling der er behov for. Kontakt klinikken for et overslag på tandbehanding af din hund.

Vi laver gerne en aftale om at vi kan ringe til dig, når din hund er undersøgt og fortælle hvis der er behov for yderligere behandling. Så kan vi i fællesskab aftale hvad der skal gøres og vi kan give en pris på den behandling der måtte være brug for.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 38 41 40 40, hvis du har spørgsmål omkring tandbehandling, tandrensning eller en anden form for hjælp til din hund.

Trørød dyreklinik ligger i Vedbæk tæt på Gl. Holte i Nordsjælland og har gode parkeringsmuligheder.​​

Det siger vores kunder

​Vi scorer 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 35 anmeldelser på Facebook.

Så gode/søde dyrlæger. Der har så fin tilgang til vores hund, der kan have det svært med fremmede. Altid en god oplevelse for os ejer og vigtigst for vores hund. Kan anbefale dem på det varmeste.

​Charlotte Langmann

Utrolig dygtige dyrlæger.som uden tvivl holder meget af dyr. Det er rigtig rart, at man har en følelse af at være i de bedste hænder, når ens dyrebare kæledyr skal hjælpes.

​Stor anbefaling herfra!

Susanne Hansen

Super søde og professionelle dyrlæger som altid står parat med at hjælpe. Både når vi lige kigger forbi og når vi ringer. Alle vores hunde er meget trygge og glade for at komme hos Camilla og Jette.

Dorte Wetche Skov

Se flere anmeldelser på Facebook​

Sociale medier

Følg med på Facebook og hold dig opdateret

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Trørød Dyreklinik

Trørødvej 58, ​2950 Vedbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 35031510

Kontaktoplysninger

Telefon: 38 41 40 40

E-mail: info@troroddyreklinik.dk

Kontakt os allerede i dag

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.