vores faciliteter​

Klinikkens indretning og udstyr

Receptionen

Velkommen ind! 

I receptionen tager vi godt imod dig og dit dyr. Her bliver I mødt både når I afleverer jeres dyr til operation, eller anden behandling i narkose, og når I kommer med jeres dyr til konsultation eller årligt sundhedstjek.

Her har vi desuden et bredt sortiment af foder, håndkøbsprodukter, plejemidler, kosttilskud, legetøj og diverse. 

Vi har udvalgt 2 fodermærker af høj kvalitet, for at kunne imodkomme forskellige behov. Fra Hill's tilbyder vi specifikke sygdomsdiæter, ligeså vel som foder til den raske hund og kat. Fra Royal Canin har vi primært selekterede sygdomsdiæter, som supplerer godt til Hill's produkter. Dermed kan vi tilbyde en variation af smage, størrelser og konsistens på foderet, så din hund eller kat kan få lige det den bedst kan lide. Begge fodermærker har desuden et tilbud om smagsgaranti, således at I kan få pengene tilbage, hvis jeres dyr ikke bryder sig om det. 

Til kaniner sælger vi Burgess foderpiller.

Konsultationen

Konsultationen er indrettet med dyrets tryghed for øje. Vi har bl.a. godbidder ad libitum og slikkemåtter med vådfoder, til at distrahere særligt de ængstelige hunde, skridsikkert gummiunderlag på undersøgelsesbordet, og vinduer som kan blændes af, for mere ro og privatliv. 

Derudover har vi udstyr til diverse undersøgelser, herunder bl.a. øjne og ører. Det er også ofte her vi udtager blodprøver, celleprøver fra knuder, samt forskellige test af hud og pelsforandringer til undersøgelse i vores laboratorium.

Laboratorium

Vi har eget laboratorie i klinikken, hvilket betyder at vi selv kan analysere diverse blodprøver, urinprøver, afføringsprøver, test fra hud, ører og celleprøver fra knuder m.m. ved hjælp af både maskiner og mikroskop.

Det betyder rent lavpraktisk, at vores klienter kan få hurtigt svar, og så giver det os desuden muligheden for at skræddersy behandlingen til hver enkelt patient, baseret på prøvesvaret. Ved særlige specialtest skal prøven sendes "ud af huset". Her samarbejder vi med både laboratorier i Danmark og i Tyskland.

Billeddiagnostik​

Klinikken råder over et blyforstærket røntgenrum med direkte digitalt røntgen, og en moderne ultralydsscanner. Hermed kan vi udrede vores patienter grundigt, gennem billeder af brysthule, bughule, knogler og organer. Hos os er der også mulighed for at få taget særlige røntgenbilleder til Dansk Kennelklub, hvis man overvejer at få hvalpe på sin racehund.

Indlæggelse​

I vores indlæggelsesafdeling har vi lagt stor vægt på, at dyrene skal føle sig så trygge som muligt. Vores bure er indrettet med skridsikkert underlag, masser af tæpper og placeret således, at der hele tiden er ansatte i nærheden til at holde øje, og give masser af kærlighed til patienterne. Til de hunde som ikke kan sidde i bur, finder vi altid en løsning så de ikke skal stresse unødigt.

Katte, kaniner og gnavere holdes i en afdeling væk fra hundene. Skal de være i klinikken hele dagen, tilbydes de mad og vand, kattebakke og hule. 

Det er meget vigtigt for os, at vores patienter får en så god og rar oplevelse som muligt. 

Tandbehandlingsrum

I vores separate tandbehandlingsrum foregår en stor del af vores hverdag. Vi tilser mange tandpatienter og har derfor udstyr til både tandrens, pudsning, røntgen, forseglinger og tandoperationer, samt specialudstyr til gnavere. 

Vi har fagligheden i højsædet og patientens sikkerhed for øje. Derfor vælger vi ofte at opdele mere komplicerede tandbehandlinger i flere dele. På den måde bliver narkoselængden markant forkortet, og risikoen ligeledes minimeret.

Operationsstue

Klinikken er indrettet med en operationsstue, hvor alle sterile procedurer foregår. Her bærer vi kittel, hårnet, mundbind og handsker, og benytter os udelukkende af sterilt udstyr, for at minimere risikoen for infektioner efter operation. Rummet er indrettet med moderne inhalationsudstyr, som betyder at dyret får en blanding af bedøvelsesgas og ilt, mens det ligger på operationsbordet. 

Under narkosen er patienten desuden overvåget af diverse maskiner som måler hjertefrekvens, EKG, blodtryk, temperatur og andre parametre, som er vigtige for at sikre, at patienten kommer godt og sikkert gennem bedøvelsen. Ligeledes står der altid en sygeplejerske, eller ekstra dyrlæge, og holder øje med at alt forløber som det skal, og supplerer med yderligere medicin eller manuelle målinger, hvis der er behov for dette.

Vi anbefaler desuden vores "senior-patienter" og dyr med sygdomshistorik, at tage en blodprøve inden vi går i gang med at bedøve. Denne blodprøve screener bl.a. for tegn på infektion, blodmangel og sygdom i lever og nyrer, hvilket giver os mulighed for at lave en patienttilpasset narkose, hvor der tages hensyn til den enkelte. Indikerer blodprøvesvarene alvorlig sygdom, kan vi imidlertid udskyde operationen til dette er udredt og evt. behandlet.

Dette siger vores kunder

Se hvad andre siger om os:

"I trygge hænder"

Fantastisk klinik med god og kompetent service - de bringer det det professionelle med det personlige ind i behandlingerne og man føler sig i gode trygge hænder

Cecilie Clante

"Super behandling"

Super kompetent behandling af min hund med Water/Swimmer's Tail. Hund fik både kiropraktik og akupunktur og havde det markant bedre allerede umiddelbart efter.

Sølvi Degnegaard

"Kan varmt anbefales..."

Omhyggelige, imødekommende, dygtige og ikke mindst virkelige gode til at håndtere dyrene så de føler sig trygge. Jeg kan varmt anbefalede klinikken.

Erica Magnusson

Se flere anmeldelser på Facebook​

Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret

Vi deler løbende opslag på Facebook og Instagram med aktuel information, samt deler små øjeblikke fra vores hverdag​​

Ønsker du at kontakte os?

Trørød Dyreklinik

Trørødvej 58, ​2950 Vedbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 35031510

Kontaktoplysninger

Telefon: 38 41 40 40

E-mail: info@troroddyreklinik.dk


​Vi bestræber os på at svare mails indenfor 1-2 hverdage. Vi anbefaler dog kontakt via telefon for bookinger, eller ved spørgsmål af mere akut karakter

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Helligdage: lukket